Az élet tele van olyan pillanatokkal és eseményekkel, amit szívesen élünk / élnénk meg újra és újra. A hangulatvideó csapata elsősorban rövid videók készítésével foglalkozik, amelyek nyersanyaga az esemény során, akár több eszközzel kerül rögzítésre. Dolgozunk kézi, vagy állványos kamerákkal, gimbalokkal, sport kamerákkal, illetve drónnal is, az igazán különleges felvételekért.

A modern kor ugyan tele van jobbnál jobb kütyükkel, így most már nem nagyon van esemény több száz, vagy akár több ezer elkészült kép nélkül. Mindenkinek van okos telefonja, ami a legváratlanabb pillatokat is rögzíti. De vajon ez elég-e? Valóban egy telefon felvételét szeretnénk később megosztani a barátainkkal, a távol élő családtagjainkkal, vagy később az unokáinkkal?

Ahogy számodra is, számunkra is minden esemény különleges! Nincs kicsi vagy nagy rendezvény, nincs megfizethetetlen szolgáltatás! Te megálmodod az eseményedet, mi tartóssá tesszük emlékeidet!

Engedd meg, hogy segítsünk neked!

A rövid (vagy akár egész estés) videó készítésen felül csapatunk széleskörű szolgáltatásokat és megoldásokat nyújt – legyen szó fotózásról, hangosításról vagy felejthetetlen bulizásról.

Minden egy helyen!

Én is szeretnék egy ilyet!